Minerale meststoffen en biostimulanten: een essentieel en efficiënt onderdeel in de agro-voedingsketen en de nutriënten­cyclus!

14.10.2020

Transparantie

Europees transparantieregister BELFertil

BELFertil streeft naar vertrouwen in de sector van minerale meststoffen. We willen open en transparant zijn over onze doelstellingen en activiteiten. Daarom kan je BELFertil ook vinden in het EU Transparency Register dat gezamenlijk beheerd wordt door het Europees Parlement en de Europese Commissie. Het openbare inschrijvingsnummer van de Belgische Vereniging van Minerale Meststoffen BELFertil is: 898709329419-02.

Lobbyregister Kamer van Volksvertegenwoordigers

BELFertil is ingeschreven in het Lobbyregister van de Kamer van Volksvertegenwoordigers.

Terug
over-belfertil

Over BELFertil

BELFertil vertegenwoordigt de belangrijkste spelers binnen de industrie van de minerale meststoffen en biostimulanten in België.
belfertil-en-eurochem-antwerpen-een-mooie-samenwerking

BELFertil en EuroChem Antwerpen: een mooie samenwerking

Het secretariaat van BELFertil ging op bezoek bij EuroChem en was onder de indruk van de boeiende rondleiding door Filip Dejongh.
missie

Missie

BELFertil vertegenwoordigt de minerale meststoffensector in België en het GH Luxemburg op regionaal, nationaal en Europees vlak.
leden

Leden

De leden van BELFertil brengen minerale meststoffen op de markt voor de professionele land- en tuinbouw en aanverwante sectoren buiten de landbouw en voor het grote publiek.
secretariaat

Secretariaat

Maak kennis met het dynamische team van BELFertil!
in-english

In English

The roots of the association date back to 1971. BELFertil npo became effective in January 2008. We represent the vast majority of the fertilizer industry in Belgium and GD of Luxemburg.
met-vertrouwen-en-nieuwe-leden-gaat-de-minerale-meststoffensector-toekomstige-uitdagingen-tegemoet

Met vertrouwen en nieuwe leden gaat de minerale meststoffensector toekomstige uitdagingen tegemoet!

Tijdens de Algemene Vergadering van BELFertil werd zowel teruggeblikt als vooruitgekeken.
Wie houdt nu niet van cookies