Minerale meststoffen en biostimulanten: een essentieel en efficiënt onderdeel in de agro-voedingsketen en de nutriënten­cyclus!

over-belfertil

Over BELFertil

BELFertil vertegenwoordigt de belangrijkste spelers binnen de industrie van de minerale meststoffen en biostimulanten in België.
belfertil-en-eurochem-antwerpen-een-mooie-samenwerking

BELFertil en EuroChem Antwerpen: een mooie samenwerking

Het secretariaat van BELFertil ging op bezoek bij EuroChem en was onder de indruk van de boeiende rondleiding door Filip Dejongh.
missie

Missie

BELFertil vertegenwoordigt de sector van minerale meststoffen en biostimulanten in België en het GH Luxemburg op regionaal, nationaal en Europees vlak.
leden

Leden

De leden van BELFertil brengen minerale meststoffen en biostimulanten op de markt voor de professionele land- en tuinbouw en aanverwante sectoren buiten de landbouw en voor het grote publiek.
secretariaat

Secretariaat

Maak kennis met het dynamische team van BELFertil!
transparantie

Transparantie

BELFertil streeft naar vertrouwen in de sector van minerale meststoffen, door open en transparant te zijn over onze doelstellingen en activiteiten.
in-english

In English

The roots of the association date back to 1971. BELFertil npo became effective in January 2008. We represent the vast majority of the fertilizer and biostimulants industry in Belgium and GD of Luxembourg.
met-vertrouwen-en-nieuwe-leden-gaat-de-minerale-meststoffensector-toekomstige-uitdagingen-tegemoet

Met vertrouwen en nieuwe leden gaat de minerale meststoffensector toekomstige uitdagingen tegemoet!

Tijdens de Algemene Vergadering van BELFertil werd zowel teruggeblikt als vooruitgekeken.
Wie houdt nu niet van cookies