Minerale meststoffen en biostimulanten: een essentieel en efficiënt onderdeel in de agro-voedingsketen en de nutriënten­cyclus!

14.10.2020

Missie

BELFertil vertegenwoordigt de sector van de minerale meststoffen en biostimulanten in België en het GH Luxemburg bij overheden, belanghebbende partijen of het grote publiek op regionaal, nationaal en Europees vlak. Het werkt samen vanuit een ingesteldheid van overleg met overheden en andere partijen in de agro-voedingsketen of met partijen die gerelateerd zijn aan de meststoffenindustrie.

BELFertil is actief in dossiers op vlak van productie, technologie, innovatie, economie, ecologie, de logistieke keten en uiteraard landbouw in alle facetten die gekoppeld zijn met nutriënten en de meststoffenindustrie.

BELFertil leden engageren zich: ze passen het 'responsible care' programma toe en leveren producten van excellente kwaliteit. Naast op onderzoek gebaseerde innovatie, streven ze naar continue productondersteuning en stewardship voor een veilig, duurzaam en efficiënt gebruik van hun productengamma.

BELFertil is een beroepssectie van essenscia, de Belgische federatie van de chemische industrie en life sciences.

Terug
over-belfertil

Over BELFertil

BELFertil vertegenwoordigt de belangrijkste spelers binnen de industrie van de minerale meststoffen en biostimulanten in België.
belfertil-en-eurochem-antwerpen-een-mooie-samenwerking

BELFertil en EuroChem Antwerpen: een mooie samenwerking

Het secretariaat van BELFertil ging op bezoek bij EuroChem en was onder de indruk van de boeiende rondleiding door Filip Dejongh.
leden

Leden

De leden van BELFertil brengen minerale meststoffen op de markt voor de professionele land- en tuinbouw en aanverwante sectoren buiten de landbouw en voor het grote publiek.
secretariaat

Secretariaat

Maak kennis met het dynamische team van BELFertil!
transparantie

Transparantie

BELFertil streeft naar vertrouwen in de sector van minerale meststoffen, door open en transparant te zijn over onze doelstellingen en activiteiten.
in-english

In English

The roots of the association date back to 1971. BELFertil npo became effective in January 2008. We represent the vast majority of the fertilizer industry in Belgium and GD of Luxemburg.
met-vertrouwen-en-nieuwe-leden-gaat-de-minerale-meststoffensector-toekomstige-uitdagingen-tegemoet

Met vertrouwen en nieuwe leden gaat de minerale meststoffensector toekomstige uitdagingen tegemoet!

Tijdens de Algemene Vergadering van BELFertil werd zowel teruggeblikt als vooruitgekeken.
Wie houdt nu niet van cookies